Η Εταιρεία

Η «UNION BALKANS BUSNESS» Ltd ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2011 και είναι πλέον στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει στην οργάνωση της επιχείρησής σας στην χώρα της Βουλγαρίας.H «UBB» Ltd έχει σκοπό να ενθαρρύνει τις επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών. Είναι γεγονός ότι από το 2007 η Βουλγαρία είναι πλέον μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο σημαίνει ότι οι επενδυτικές δυνατότητες από την πλευρά της Ελλάδος προς την Βουλγαρία είναι πολύ μεγάλες και συνάμμα ελκυστικές. Για τον λόγο αυτόν η “UBB” Ltd σας περιμένει στην χώρα της Βουλγαρίας για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλέψει στην προσπάθειά σας να ιδρύσετε ή ακόμα και να μεταφέρετε την επιχείρησή σας από την Ελλάδα στην Βουλγαρία με υπευθυνότητα και σοβαρότητα. Η “UBB” Ltd είναι ο δικός σας συνεργάτης ,είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε στο νέο σας επιχειρηματικό ξεκίνημα. Εμπιστευθείτε μας.

Συνέντευξη του manager της εταιρείας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84
και στην ηλεκτρονικού τύπου οικονομική εφημερίδα «Capital»:

http://www.capital.gr/story/1518684
http://www.athina984.gr/node/192271

H “Union Balkans Business” ΕΠΕ έχει πιστοποίηση ISOEN 15038:2006 για την ποιότητα των μεταφράσεων σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας.

H “Union Balkans Business” Ltd. είναι εγγεγραμμένη ως Διαχειριστής Προσωπικών Στοιχείων σύμφωνα με το άρθρο 3 του Νόμου της Βουλγαρίας για τα Προσωπικά Δεδομένα, με αποκλειστικό νούμερο 320943 και ως εκ τούτου τα προσωπικά σας στοιχεία δεν υπάρχει περίπτωση να διαρρεύσουν από εμάς. Για τον λόγο αυτό μπορείτε κάλλιστα να αισθάνεστε ασφαλής κατά την διάρκεια σύστασης της εταιρείας σας ακόμη και στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η παρουσία σας στην Βουλγαρία.